17 Jun

bAAn / Anonym

first_img Area:  500 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/908318/baan-anonym Clipboard “COPY” Manufacturers: Toto, Acor, Atelier + 2, Studio 128, Thinkk studio Save this picture!© Chaovarith Poonphol+ 22Curated by María Francisca González Share bAAn / AnonymSave this projectSavebAAn / Anonym CopyAbout this officeAnonymOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionBangkokThailandPublished on December 27, 2018Cite: “bAAn / Anonym” 27 Dec 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowerhansgroheShowers – RainfinityGlass3MGlass Finish – FASARA™ GeometricPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® Premium SeriesMetal PanelsTECU®Copper Surface – Patina_VariationsBeams / PillarsLunawoodThermowood Frames and BearersMembranesEffisusFaçade Fire Weatherproofing Solutions in Design District Project LondonSkylightsVELUX CommercialModular Skylight Ridgelight in Office BuildingSwitchesJUNGLight Switch – LS PlusCurtain WallsRabel Aluminium SystemsSpider System – Rabel 15000 Super ThermalWindowspanoramah!®ah! Soft CloseWoodAustralian Sustainable Hardwoods (ASH)American Oak by ASHChairs / StoolsOKHADining Chair – BarnettMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographs:  Chaovarith Poonphol Manufacturers Brands with products used in this architecture project bAAn / Anonym “COPY” Architects: Anonym Area Area of this architecture project Save this picture!© Chaovarith PoonpholRecommended ProductsWindowsRodecaAluminium WindowsPorcelain StonewareApavisaFloor Tiles – RegenerationPorcelain StonewareCeramiche KeopeCeramic Tiles – BackWindowsAir-LuxSliding Window – CurvedText description provided by the architects. The new house for an extended family is located on the same property as the owner’s old home. The two residences stand in a parallel orientation and are separated by a swimming pool, which exists as a part of the original residential program. This communal area also connects, and at the same time contributes, to the visual divide between the two residences.Save this picture!© Chaovarith PoonpholSave this picture!First Floor PlanSave this picture!© Chaovarith PoonpholIt lessens the congestion of the program and allows for the family members to see and interact with each other. Surrounded by the green of the trees and garden, the space embraces the succulence from all directions except for the west- facing a wall.Save this picture!Section 1Save this picture!© Chaovarith PoonpholSave this picture!Section 2The allocation of restrooms and storage rooms that help to filter the afternoon heat and intentional. Exposed concrete was brought in to reflect the owners/ taste and preference for sleekness and simplicity. Black aluminum panels wrap the exterior wall to maximize privacy while natural light and wind are still allowed to make their presence within the house.Save this picture!© Chaovarith PoonpholSave this picture!Second Floor PlanSave this picture!© Chaovarith PoonpholProject gallerySee allShow lessOld Water and Observatory Tower in Prague / Petr Hájek ARCHITEKTISelected ProjectsBeam Pavilion / YzscapeSelected Projects Share 2018 Houses Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/908318/baan-anonym Clipboard CopyHouses, Extension•Bangkok, Thailand Year:  Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate Thailand ArchDaily Lead Architects: Projectslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *