17 Jun

PR House / DA+S

first_imgArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/944203/pr-house-da-plus-s Clipboard Year:  CopyAbout this officeDA+SOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOn FacebookVietnamPublished on July 23, 2020Cite: “PR House / DA+S” 23 Jul 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisOxidized Copper: Nordic BrownDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Nebula SeriesWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsWood Boards / HPL PanelsBruagRoom Dividers – Partition Wall MDFStonesNeolithSintered Stone – Mar del PlataWindowspanoramah!®ah! SecurityPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsMIS Facade PanelCarpetsFabromont AGTextile Floor Covering – Orbital® 07 COLORpunkt®LightsNorka lightingLuminaire – BelfastMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographs:  Hoang Le Photography Manufacturers Brands with products used in this architecture project 2019 Area:  220 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/944203/pr-house-da-plus-s Clipboard PR House / DA+SSave this projectSavePR House / DA+S Vietnam Save this picture!© Hoang Le Photography+ 41Curated by Hana Abdel Sharecenter_img Photographs Houses PR House / DA+S CopyHouses•Vietnam Architects: DA+S Area Area of this architecture project Projects Manufacturers: AutoDesk, Adobe, Trimble NavigationArchitect In Charge:Pham Ho DuyDesign Team:Pham Ho Duy, Nguyen Hong Vu, Ho Thi My DuyenCountry:VietnamMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Hoang Le PhotographyRecommended ProductsWindowsAir-LuxSliding Window – CurvedWindowsKalwall®Facades – Window ReplacementsWoodSculptformTimber Click-on BattensWoodGustafsWood Veneered Wall & Ceiling PanelsText description provided by the architects. Phan Rang is famous for its sunny and windy weather through out the year. In that climate condition, local people usually choose to be not against the nature with closed houses which will help them avoid the impact of outdoor weather to the indoor living functions. There always is a discrimination between inside and outside. By this safety way of creating the living spaces, people spend most of their daytime in buildings and go out only in the late afternoon or in the evening – when the sun is gone.Save this picture!© Hoang Le PhotographySave this picture!Diagram 02Save this picture!© Hoang Le PhotographyThere are 300 sunny days in a year, which means that Phan Rang people have to suffer from sunlight more than any other area in Viet Nam. This leads to the consequence that the temperature is really high during the year. However, the atmosphere is extremely fresh with beautiful blue sky and clean sunny color.Save this picture!© Hoang Le PhotographySave this picture!First Floor PlanSave this picture!© Hoang Le PhotographyThe initial imagination about living spaces is about the buffer areas. This particularly area is considered as the transition space between inside and outside. It should be larger than normal for people to sense, walk inside and change their activities. However, this space boundary is not really clear. Sometimes it can belong to the outdoor and be totally affected by the nature, sometimes it belongs to the indoor which will help enlarge the living spaces. The air flows through this space will be cooler thanks to different kinds of local trees and humidity from water surface. People in this space also have more chances to connect to the natural light and air.Save this picture!© Hoang Le PhotographyProject gallerySee allShow lessArash Villa / Kambiz Eskandartabar studioSelected ProjectsOpen Call: Protocol 12 — ChanceCall for Submissions Share “COPY” “COPY”last_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *